Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemK2 has a deprecated constructor in /home/lsgzhr/public_html/plugins/system/k2/k2.php on line 15
Lovački savez Grada Zagreba - Lovački savez Grada Zagreba u novim prostorijama
Četvrtak, 22 Prosinac 2016 11:45

Lovački savez Grada Zagreba u novim prostorijama

Lovački savez Grada Zagreba 21. prosinca svečanim otvorenjem ušao je u nove prostorije koje su smještene u Novom Jelkovcu u Sesvetama na adresi Borisa Papandopula 3. Otvorenje novouređenih prostorija održalo se u povodu obilježavanja 25. Obljetnice osnutka Lovačkog saveza i 135 godina organiziranog lovstva Grada Zagreba.

Svečanosti je nazočio predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza Đuro Dečak koji je uz predsjednika Lovačkog saveza Grada Zagreba Branka Radića presjecanjem vrpce otvorio nove prostorije lovaca grada Zagreba. Prigodnoj svečanosti nazočio je i dopredsjednik za Središnju Hrvatsku Vinko Pavlić, te izaslanik predsjednika LS Zagrebačke županije Slavoljub Marčičev. Okupljene je pozdravio izaslanik gradonačelnika Grada Zagreba Emil Tuk. Ovom velikom događaju za Lovački savez Grada Zagreba nazočili su i članovi Izvršnog odbora kao i svi predsjednici lovačkih društava Grada zagreba. Nove prostorije LS Grada Zagreba blagoslovio je župnik župe Novi Jelkovec i dekan Josip Horvat.

Predsjednik Lovačkog saveza Grada Zagreba Branko Radić, koji je ujedno njegov prvi i jedini predsjednik u kratkom se govoru prisjetio 25 godina postojanja saveza te zahvalio svima koji su pomogli u realizaciji ovog kao i mnogobrojnih projekata u proteklom razdoblju. U prigodnoj svečanosti dodijeljene su zahvalnice. Povelje za više od 50 godina članstva u Hrvatskom lovačkom savezu dodijeljene su Branku Kekelju, Tomici Vištica, Branku Varoviću i Branku Radiću.

Prekrasno prostor koji je svojim sredstvima uredio i opremio Lovački savez Grada Zagreba služit će kako u prijemu lovaca i administrativne svrhe tako i u svrhu organiziranja predavanja i ispita za lovce.

IS

 

Više u Lovačkom vjesniku 1-2/2017